Andre services fra EuroCapital

For at understøtte EuroCapitals generelle aktiviteter har vi skabt andre web sites, der både kan være nyttige for vore kunder såvel som for potentielle fremtidige kunder. Se de forskellige muligheder herunder.

Bankinfo

Da EuroCapitals prissætning stort set altid tilbyder "skarpe" rentesatser, har vi ikke noget imod at vise, hvad andre banker tager i renter og gebyrer.Samtidig har vi lagt en del beregningsprogrammer ud til offentligheden. Bankinfo.dk har dagligt omkring 6000 hits, og især vor åop beregner er populær. Faktisk findes der ikke andre steder på nettet, hvor man kan foretage en åop beregning. Forbrugerstyrelsen forsøgte sig engang med en åop beregner, men fjernede den alligevel fra deres hjemmeside, så en kontrollerende forbruger har ingen steder at gå hen for at foretage en sådan beregning. Her findes der også den sande opsparingsberegner, der tager hensyn til skat, inflation og antallet af rentetilskrivninger mv. Se mere her på www.bankinfo.dk 

Bilrabat

Rabat på nye biler, er det muligt? Som en hjælp til vore bilkredit kunder har vi etableret et web site, der adresserer forhold omkring rabat på nye biler. I forbindelse hermed er der tilknyttet eksterne virksomheder, der er involveret i flådestyring med et indgående kendskab til biler og prissætningen på biler. De har ofte virket som mellemledet mellem forhandler og kunde. Se mere her på vor web site www.bilrabat.dk

Fintech

Alle finanscentre kæmper for at tilbyde deres kunder innovative bankløsninger, De fysiske bankfilialer erstattes af datacentre, kunde applikationer, større  distrikts- og special filialer. Bitcoin er blot en ny e-valuta, der også kan trække andre finansielle produkter med sig.

EuroCapital tilbyder sådan set ikke sofistikerede finansielle produkter, men alene basale finansielle beregningsprogrammer, der kan integreres i andre web løsninger. Således benyttes EuroCapitals beregningsprogrammer allerede af andre finansielle udbydere.  En del finansielle beregnere på nettet er mangelfulde med hensyn til fyldestgørende information til forbrugerne og præcision.

Finansielle virksomheder, der ønsker up to date beregnere til deres web sites, der kan leve op til de nye krav fra Forbrugerombudsmanden, kan kontakte EuroCapital direkte for assistance.

 


Quick Links
Kontakt os

Postboks 157, 2860 Søborg

+45   70203250

Mandag-Fredag 9-16
Lørdag og Søndag: Lukket

Find os her:

 social   social   social

Kalender