Billån

Billån er en så omfattende aktivitet, at vi har skabt et dedikeret weeb site til dette formål. Web sitet er meget fyldigt og indeholder alle de informationer der skal til, for at en billåne kunde kan finde frem til det rette valg og beslutte sig. Selve låneberegneren er præcis og beregner synkront med den beregningsmotor, der skaber selve lånedokumenterne. Dermed har en kunde det fulde overblik og ved præcist, hvor EuroCapitals billån er i forhold til andre konkurrenter. Alle etableringsomkostninger og de løbende omkostninger er medfinansieret og indeholdt i ydelsen. Der tilbydes også fast forrentede billån, hvilket er særlig attraktivt for de, som vælger en låneperiode på 8 år. Herved har man sikkerhed for, at den månedlige ydelse ikke ændrer sig i låneperioden. Alene ved at kunne tilbyde fast forrentede lån, distancerer EuroCapital sig fra mange banker, der alene tilbyder variable forrentede lån.

Beregn og læs mere om billån her på www.bilkredit.dk

Nye biler uden udbetaling

Leasing af nye biler til privatpersoner er ved at blive meget populært. Ved billeasing skal der ofte erlægges et pænt beløb ved kontraktens etablering. Beløbet medfinansieres ikke. Ved leasingperiodens udløb får man ikke dette beløb tilbage. Ønsker man at indgå i en ny leasingaftale, skal man igen betale et pænt start beløb.

I EuroCapital tilbyder vi billån uden udbetaling med lang løbetid. Dette giver en ganske pæn lav månedlig ydelse. Samtidig skal man ikke som tilfældet er med leasing ud og finde en ny startkapital, hver gang man skal forny en kontrakt. Vi har samtidig sænket renten til det absolut laveste niveau således at EuroCapitals lån uden udbetaling til købe af en fabriksny bil er den bedste løsning. Da leasingselskaber heller ikke tage den brugte bil i bytte, kan dette i wsig selv skabe et problem for de, som vil skifte den gamle bil til en ny. Et traditionelt køb med fuldfinansiering løser dette problem.

Vi har foretaget låneberegninger for ca. 100 fabriksnye biler. Gennem oversigten kan man hurtigt finde frem til et prisniveau, som passer til sin økonomi og kørselsbehov.

Se beregningerne her for de fabriksnye biler https://www.bilkredit.dk/nye-biler-uden-udbetaling.html

Bilpriser

Det kan ofte være svært at finde frem til priserne på nye biler. Bilimportørerne gemmer dem godt, idet man gerne vil have at besøgende på deres web sider, bruger tid på at nyde de floote fremstillinger af bilerne. Vi har derfor samlet en link oversigt, hvor der er let adgang til priserne på de fleste nye biler. Se bilpriser her. https://www.bilkredit.dk/bilpriser.html

Blankokredit

En blankokredit er et lån, hvor der ikke tages sikkerhed for lånet i form af pant eller kaution. Det er et lån, der alene ydes på grundlag af kundens gode økonomi. EuroCapital er ved at udvirke et blankolånsprodukt, der rentemæssigt er på et rimeligt nievau. Vi forventer t lancere det i andet kvartal af 2016.

 


Quick Links
Kontakt os

Postboks 157, 2860 Søborg

+45   70203250

Mandag-Fredag 9-16
Lørdag og Søndag: Lukket

Find os her:

 social   social   social

Kalender