Billeasing - se de nye leasingpriser

Vi har samlet leasingpriserne for 25 bilmærker omfattende omkring 90 biler. Her kan du sammenligne priserne for de forskellige biler, hvad der skal betales om måneden og hvor stor førstegangsydelsen er. Der er mange gode tilnbud, hvor førstegangsydelsen er helt i bund.

Se også den alternative anskaffelsesmåde - helt uden udbetaling.

 

Leasing af driftsmidler

Der er sådan set ikke mange ben i leasing, der kort og godt er udlejning af et driftsmiddel, en maskine eller en bil osv.  Ved operationel leasing tilbydes leasingaftalen ofte med fuld service og inkalkuleret restværdi efter endt leasingperiode i leasingydelsen. Det primære salgsargument for leasing har altid være denne, at leasing er en fuldfinansiering evt. suppelret med et mindre depositum. Den rene finansielle leasing betragtes vel stort set som en finansieringsmetode, der kan være meget fleksibel, da de som foretager kreditvurderingen af et leasingengagement ofte har en ret stor viden om selve leasingaktivet, der indgår som et vægtigt engrediens i kreditvurderingen. På denne måde har leasingaftaler en bedre kreditprofil end et egentlgi banklån til finansiering af et driftsmiddel.

P.t. overvejer EuroCapital at udvide sine aktiviteter med erhvervsleasing af maskiner og driftsmidler mv.  EuroCapital har lagt en leasingberegner ud på nettet til brug for de virksomheder, der vil foretage beregninger for finansiel leasing. Beregneren findes her på http://bankinfo.dk/beregnleasing.asp

 


Quick Links
Kontakt os

Postboks 157, 2860 Søborg

+45   70203250

Mandag-Fredag 9-16
Lørdag og Søndag: Lukket

Find os her:

 social   social   social

Kalender