EuroCapital

EuroCapital er en privatejet finansiel servicevirksomhed. Selskabet blev stiftet i 1999 og har siden da formidlet lån til en lang række danskere - primært i form af billån, blanolån og billeasing. Under selskabet er også registreret en række binanvne: Bedrebiler.dk, Bilkredit.dk, Billeasing.dk, Bilrabat.dk og Capital.dk EuroCapital's cvr- nummer er 21684988.

Selvom selskabets primærk er en fiansiel virksomhed tilbydes serviceydelse alene via internettet og er en af nutiden aktive FinTech virksomheder, der kombinerer finansiel viden med IT viden.

Samtidig indgår EuroCapital i alliancer med partnere, der ultimativt  har sine rødder inden for pan europæisk bankvirksomhed. I den forbindelse skal man erindre, at blot een af de større europæiske banker er større end alle danske bankvirksoheder tilsammen. Alliancerne i kombination med FinTech set up'et bevirker serviceydelser, der prismæssigt er meget kundstige for kunderne.

EuroCapital er indehaver af en række domæner, der enten er aktive med web tilstedeværelse eller gennem URL pegning til udvalgte web sites. Det er EuroCapitals strategi, at flere af domænerne anvendes gennem domæne url pegning indtil forretningsområdet i sig selv kan bære eget web site. P.t. drejer det sig om følgende domæner: bedrebiler.dk, bileasy.dk, bilkredit.com, bilkuben.dk, blankokredit.dk, blankolån.dk, capital.eu. capitalcity.dk, demobiler.dk,lån.net, eurocapital.eu, gratisvisa.dk,m.fl. Alle nævnte domæner indgår på forskellige vis i EuroCapitals web netværk.

EuroCapital har klaret krisen i den finansielle sektor uden kunde tab og ved at tilpasse aktiviteterne til et lavere niveau indtil markedet igen blev bedre. I samme periode forsvandt ikke blot en række finansieringsvirksomheder, men også banker, der havde haft en lang tilstedeværelse på det danske marked.

EuroCapital ser derfor lyst på fremtiden.

 


Quick Links
Kontakt os

Postboks 157, 2860 Søborg

+45   70203250

Mandag-Fredag 9-16
Lørdag og Søndag: Lukket

Find os her:

 social   social   social

Kalender